It's Me

Alhamdulillah

 

luck-quote

Assalamualaikum.

Hari ni aku nk bagitau korang satu berita gembira..

Berita gembiranya ialah aku dapat henpon baru.. Yey !!

Henpon tu not my dad yg beli, but aku dapat percuma dari sekolah sebab dapat jadi tokoh nilam menengah bawah..

Aku bukan nk bangga. Just nk bgitau je.

Sebab daripada lebih kurang 400 pelajar form 1- form 3, aku yg terpilih . Lagipun, bagi aku, aku menang tanpa bertanding.. Kenapa ?? Sebab aku sorang je yg calon nilam menengah bawah. Yg lain semua menengah atas .

Mesti korang tertanya-tanya ape jenama henpon tu kan ??

Jenamanya : Samsung Galaxy j6 (gold)

samsung-galaxy-j3-phone-657x400

Aku rasa sangat gembira, Alhamdulillah terima kasih kepada Allah šŸ™‚ Rezeki aku mungkin.. Bak kata cikgu Nazir

“Rezeki masing-masing” – Cikgu Nazir-

Acutally aku tak expect pun aku akan dapat sebab pesaing2 semua hebat2 belaka..

Aku jadi feymes pula utk sehari. Sehari je la. Minggu depan jadi unknown balik. Tapi aku tak kesah pun. Sebab aku kalo boleh nk jdi unknown je. Malas jadi feymes. Bosan..

K tu je kut. Bye Assalamualaikum ..

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s